Nieuw

Nieuw bij Car Software Tuning


Kilometerstand van uw auto uitlezen
Wilt u graag weten of de kilometerstand van uw auto gewijzigd is? Car Software Tuning kan meerdere geheugens in diverse auto’s uitlezen!

Auto’s hebben vaak een tweede en soms wel een zesde geheugen. Deze kan onder andere de originele kilometerstand opslaan, zodat die door de fabrikanten en sommige dealers uitgelezen kan worden. Car Software Tuning heeft zelf de software ontwikkeld om deze geheugens uit te kunnen lezen. Op die manier kunnen wij achter de originele kilometerstand van uw auto komen.

Care Software Tuning is het eerste en tot nu toe zelfs het enige bedrijf in Nederland dat deze service aanbied. Wij bieden u meer duidelijkheid met betrekking tot de kilometer historie van uw auto.

Ingeruilde auto’s

Heeft u een auto die u wilt inruilen, maar waarvan de kilometerstand niet klopt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de kilometerstand weer goed wordt gezet. Door daar op uw factuur een vermelding van te maken, kan de auto toch zijn waarde behouden. Bovendien heeft u netjes gehandeld en kunnen er bij de nieuwe eigenaar geen problemen mee ontstaan.

Prijs uitlezing

Wij kunnen het uitlezen van het geheugen van de auto aanbieden vanaf € 70,-. Neem contact met ons op voor de exacte kosten voor uw auto.

Let op!
Als uw auto eerder geprogrammeerd is bij Car Software Tuning, dan is de kans groot dat de gegevens niet meer zijn terug te vinden.

Wat doet Car Software Tuning nog meer:
– Vaststellen van problemen
– Uitlezen van software
– Oplossen van software problemen
– Vaststellen van diagnoses
– Resetten van diverse services
– Reparaties aan tellers
– TV/video vrijschakeling
– Afstellen van de motor
– Tuning software

-ODIS en VAG-COM diagnose

-Mercedes Star diagnose

Contact
Car Software Tuning is een vertrouwd adres voor alle hard- en software problemen van uw auto. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen tijdens kantooruren. Wij kunnen deze diensten alleen leveren als de betreffende auto uw eigendom is. Alleen bij het uitlezen van een auto is het toegestaan om een auto van een derde partij langs te brengen.

Wilt u checken of uw kilometerstand klopt van uw auto?

wij kunnen bij bijna elke model auto achterhalen of er op uw auto een kilometer correctie is toegepast.