Airbag

Airbag Module Resetten

Check onze website: www.airbag-reset.nl


Heeft u een probleem met crash data in uw airbag module? Wilt u graag uw airbag module laten resetten? Dat kan bij ons! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het resetten van airbag modules. Heeft u een ongeval gehad, zijn uw airbags vervangen en blijft het lampje van uw airbags branden? Dat betekent dat er crash data in uw airbag module staat. Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij kunnen al deze problemen voor u verhelpen. Normaal gesproken is het de bedoeling dat na een ongeval de airbag module word vervangen. Deze procedure brengt echter behoorlijk wat kosten met zich mee. Wij kunnen uw airbag module zo programmeren dat hij weer als nieuw werkt! En dat scheelt, want de aanschaf van een nieuwe module kost u tussen de 250,- en 800,- euro. Door ons de airbag module te laten resetten en de crash data te laten verwijderen, bespaart u dus heel wat geld.

Waarom uw airbag module resetten?

U zult misschien denken, waarom zou ik mijn airbag module resetten? De redenen hiervoor zijn echter heel simpel. Het kan zo zijn dat u een ongeval heeft gehad, waardoor uw crash data verwijderd moet worden uit de airbag module. Normaal gesproken zou u een nieuwe airbag module moeten kopen, maar dat is erg duur. Wij bieden de ideale oplossing door uw airbag module te resetten. U kunt gerust zonder afspraak bij ons langskomen en direct uw airbag crash data laten resetten.

Crash data in de airbag module?

Een nieuwe airbag module (computer) monteren is niet meer nodig. Wij kunnen de crash data uit de airbag module verwijderen. Deze data, die ook wel crash impact data wordt genoemd, wordt opgeslagen in de airbag module en is normaal gesproken niet te verwijderen. Wij kunnen deze data wel wissen, zodat de airbag module weer werkt zoals voor het ongeval. Het airbag lampje zal niet meer branden en de aanwezige airbags werken weer zoals voorheen. De kosten voor deze reparatie liggen tussen de € 70, – en € 100, – (inclusief BTW). U kunt de airbag module bij ons langs brengen of opsturen. Mocht u de module op willen sturen, dan vragen wij u dit formulier in te vullen en bij te voegen in het pakket. Als u langskomt, kunt u meestal wachten terwijl wij de crash data verwijderen. Het verwijderen van de crash data gaat helaas niet bij ieder model zo snel. Mochten de werkzaamheden langer duren, dan sturen wij uw airbag module na 1 werkdag aan u retour. Ook kunt u ervoor kiezen om hem zelf te komen ophalen.

Hoe wij werken

Wanneer u problemen heeft met uw airbag, kunt u telefonisch (035 – 52 53 406) contact met ons opnemen om te vragen of het schikt als u even langskomt. Wij hebben een eigen garage in Huizen waar wij al onze werkzaamheden uitvoeren. In de meeste gevallen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Het oplossen van het probleem met uw airbag module duurt over het algemeen niet al te lang. U kunt dus op uw gemak onder het genot van een kop koffie, bij ons wachten tot we klaar zijn.